Training En Nu ik!

Een assertiviteitstraining om beter voor jezelf te leren opkomen. We starten op 18 oktober.

In oktober ga ik een training Assertiviteit geven. Hier leer je in 7 sessies in een kleine groep te werken aan je sociale vaardigheden en het versterkt bovendien je zelfvertrouwen. De training is voor volwassenen die hier graag aan willen werken en snel en effectief assertiever willen worden. Ben jij op zoek naar een training, laat het me weten en we bespreken of dit de training is die je zoekt. We starten op 18 oktober om 17.30 uur tot 19.30 uur.

De belangrijkste vaardigheid is Luisteren, hier start alle communicatie mee, vervolgens gaat het om HET gesprek, je leert waar je op kunt letten bij een goed gesprek. Feedback geven zowel positief als negatief leer je op een goede manier. Grenzen stellen en NEE zeggen is ook een hele belangrijke vaardigheid, waardoor je meer in balans blijft in privé en werk. En niet vergeten om te vermelden is dat je leert kijken naar je gedachten die soms negatief en oordelend kunnen zijn naar jezelf. Je leert vaker vriendelijker te zijn naar jezelf en beter voor jezelf te zorgen en je eigen lat wat lager te leggen.

Ben je een perfectionist? Ben je onzeker? Vind je feedback lastig? Stel je te weinig grenzen? Vul je gedachten in voor anderen? Ga je lastige situaties uit de weg? Geef je dan nu op voor de training En Nu Ik! Het werkboek met theorie en vele waardevolle tips is geheel gratis.


-