Bep Lovink psychosociale therapie

Bedrijven

Voor bedrijven is het van groot belang dat zij werknemers een aanbod kunnen doen ten aanzien van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk welzijn. Als werkgever wil je immers dat je medewerkers vitaal blijven, zowel nu als in de toekomst. Dit wordt ook wel duurzame inzetbaarheid genoemd.

Bedrijfscoaching

Ter bevordering van duurzame inzetbaarheid verleen ik op freelancebasis diensten zoals coachingsgesprekken met werknemers, trainingen over omgaan met stress op het werk, feedback geven en effectief communiceren. Ook bied ik workshops aan op het gebied van teamontwikkeling. 

Op mijn zakelijke site vind je meer informatie over het aanbod aan bedrijven en bedrijfscoaching. In overleg met het bedrijf kan ik een aanbod doen op maat. Bij grote groepen werk ik samen met andere coaches. 

Veelgestelde vragen door werkgevers

Bedrijven en werkgevers kunnen aan de slag met vragen als:

• Hoe krijg ik mijn werknemers in beweging, wat hebben ze nodig om zich te ontwikkelen?
• Hoe kunnen we de samenwerking binnen het team verbeteren? Hoe help ik mijn team naar een hoger plan?
• Hoe kunnen we de beleving van onze werkdruk veranderen?
• Hoe kunnen we de onderlinge communicatie verbeteren in ons team?
• Hoe kunnen we ons bewust worden van ieders kwaliteiten in het team en meer kijken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen?
• Hoe gaan we om met werkstress en benaderen dit op een positieve manier?

Meer informatie over duurzame inzetbaarheid

Indien je tegen situaties en vragen aanloopt die betrekking hebben op bovenstaande punten en duurzame inzetbaarheid verwijs ik je graag door naar mijn zakelijke website: www.duurzameinzetbaarheidgelderland.nl. Je leest er onder andere meer over wat duurzame inzetbaarheid is, waarom het belangrijk is om daaraan te werken, wat het jouw organisatie oplevert en welke trainingen en workshops ik aanbied. Natuurlijk kun je via Duurzame Inzetbaarheid Gelderland ook contact opnemen met mij. In een vrijblijvend gesprek kunnen we jouw vraag bespreken en kan ik een programma op maat maken. Afhankelijk van de vraag werk ik samen met een collega coach.