Bedrijfscoaching

Duurzame Inzetbaarheid Gelderland

Speciaal voor bedrijven die door middel van bedrijfscoaching willen werken aan de duurzame inzetbaarheid van hun personeel richtte ik Duurzame Inzetbaarheid Gelderland op. Ik bied coaching op maat om bedrijven te ondersteunen op het gebied van fysiek en mentaal welzijn, werkgeluk, het voorkomen van burn-out, motivatie, verantwoordelijkheid, communicatie en samenwerking. Door te investeren in trainingen, workshops en cursussen werk je als bedrijf aan de duurzame inzetbaarheid van je werknemers zodat zij gezond blijven en je hoge ziektekosten kunt voorkomen. Wil je meer weten over de voordelen en het belang van werken aan duurzame inzetbaarheid? Bekijk dan wat duurzame inzetbaarheid oplevert.

Trainingen en workshops op maat

Duurzame inzetbaarheid betekent voor elk bedrijf iets anders omdat het vele verschillende facetten bevat. Op www.duurzameinzetbaarheid.nl leer je er meer over en beschrijf ik enkele voorbeelden van duurzame inzetbaarheid om een idee te krijgen van wat dit voor jouw organisatie kan betekenen.

De dynamiek tussen werkgever en werknemer kan ertoe leiden dat de balans tussen medewerker en organisatie in disbalans raakt. Juist dan komen bedrijfscoaching en het werken aan duurzame inzetbaarheid tot hun recht. Door te investeren in een of meerdere trainingen, workshops, cursussen of trajecten wordt het evenwicht tussen de mensen en organisatie hersteld. Coaching op maat zorgt er namelijk voor dat jij als werkgever aandacht hebt voor jouw eigen mensen en niet alleen de medewerker die moet produceren of winst moet maken. Bovendien veranderen individuen ook door zich te ontwikkelen, in nieuwe levensfasen te belanden, door andere eisen te stellen en dus ook door het werk dat zij doen.

Bedrijven die werken aan duurzame inzetbaarheid