Bedrijfscoaching

In het kader van duurzame inzetbaarheid is het van groot belang dat je als werkgever je werknemers een aanbod kunt doen ten aanzien van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk welzijn, om vitaal te blijven, nu en in de toekomst. Coaching op maat ondersteunt hierin. Je verwacht tenslotte inzet van je werknemer en je wilt dat je werknemer ook gezond blijft. Vitaal blijven is van groot belang om ziektekosten te voorkomen. Coaching op maat zorgt er voor dat u als werkgever aandacht heeft voor de persoon en niet alleen de werknemer die winst moet maken.
En natuurlijk verandert de individuele mens. Ook hij ontwikkelt zich, belandt in nieuwe levensfasen, stelt andere eisen aan het leven, en dus ook aan zijn werk.
In deze dynamiek is het mogelijk dat de balans tussen medewerker en organisatie in disbalans raakt. Juist dan komt bedrijfscoaching tot zijn recht. Bedrijfscoaching streeft naar evenwicht tussen mens en organisatie. Opdrachtgevers kunnen aan de slag met vragen als:
• Hoe krijg ik mijn werknemers in beweging, wat hebben ze nodig om zich te ontwikkelen?
• Hoe kunnen we de samenwerking binnen het team verbeteren? Hoe help je je team naar een hoger plan, met behulp van de DISC een instrument om je kwaliteiten en je gedrag in kaart te brengen?
• Hoe kunnen we de beleving van werkdruk te veranderen?
• Hoe kunnen we de onderlinge communicatie verbeteren in het team?
• Hoe kunnen we ons bewust worden van ieders kwaliteiten in het team en meer kijken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen?
• Hoe gaan we om met werkstress en benaderen dit op een positieve manier?
Werkwijze:
Indien u tegen situaties en vragen aanloopt die betrekking hebben op bovenstaande punten kunt u contact opnemen met mij. In een vrijblijvend gesprek kunnen we uw vraag bespreken en kan ik een programma op maat maken. Afhankelijk van de vraag werk ik samen met een collega coach.
Ook voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.
Prijs op aanvraag.

Bedrijven die werken aan duurzame inzetbaarheid


-

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Waarmee kan ik je helpen?