Training ‘En Nu Ik!’

Assertief en zelfverzekerd communiceren

‘Tijdens mijn functioneringsgesprek heb ik eindelijk om een salarisverhoging durven vragen. Ik kreeg één schaal salarisverhoging maar daar was ik eigenlijk niet tevreden mee. Uiteindelijk ben ik opnieuw voor mezelf opgekomen en heb ik tóch nog een keer om een verhoging gevraagd. En die hebben ze mij gegeven!’

– Deelnemer van ‘En Nu Ik!’

 

Direct aanmelden? Meld je aan voor een intakegesprek via het contactformulier het contactformulier.

 

‘En Nu Ik!’

is een training waarin je leert om assertief en zelfverzekerd te communiceren. Tijdens de training besteed je aandacht aan JOUW persoonlijkheid en leer je nadenken over je eigen gedrag. Je gaat op een laagdrempelige manier aan de slag om je communicatieve vaardigheden te verbeteren. Hierdoor ben je beter in staat om grenzen te stellen, nee te zeggen, aandacht te krijgen en vast te houden en aan te geven wat je wilt, denkt en voelt. Je zult merken dat je zelfvertrouwen een boost krijgt en je zelfbeeld verbetert. Wanneer jij weer kunt denken: ‘En Nu Ik!’ durf je lastige communicatiekwesties weer aan te gaan en kun je meer jezelf zijn. Bovendien leer je omgaan met vervelende gedachten als het een keer wat minder gaat.

De praktijkgerichte training ‘En Nu Ik!’ levert snel resultaat en zelfvertrouwen op. Word weer regisseur van je eigen leven! Daar heb je de rest van je leven plezier van!

 

Aanpak

In ongeveer 10 weken tijd heb je 8 groepssessies van 2 uur. Tijdens deze sessies ontwikkel je je stapsgewijs tot een zelfverzekerde persoon en leer je voldoende vaardigheden om zelf mee aan de slag te gaan.

Voorafgaand aan de training begint iedereen met een persoonlijk intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreek je met Bep Lovink wat jouw knelpunten zijn in je werk- en/of privéleven en welke doelen jij wilt bereiken.

Tijdens de training werk je in een kleine groep, geleid door Bep Lovink en haar co-trainer, aan je persoonlijke leerdoelen. Via groepsopdrachten, oefeningen en feedback van elkaar, ontwikkel je assertiviteit. Bovendien ontvang je een digitale reader die je gebruikt tijdens de training en krijg je elke week thuisopdrachten zodat je de oefeningen van de groepssessies in praktijk brengt.

Het belangrijkste leerproces is ervaren. In de bijeenkomsten worden op een prettige en respectvolle manier verschillende gedragsvarianten geoefend. Je oefent in je eigen situatie en wisselt ervaringen uit met de groep. Op deze manier ervaar je door te doen en herken je jezelf in andermans situatie. Je staat er niet alleen voor!

 

Is deze training iets voor mij?

De training ‘En Nu Ik!’ is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zelfbewuster/zelfverzekerder wil worden en/of moeilijkheden ervaart met daadkrachtig communiceren.

Dus:

 • Vind jij het lastig om nee te zeggen?
 • Durf jij (soms) niet voor jezelf op te komen?
 • Durf jij niet om een salarisverhoging of betere voorwaarden te vragen?
 • Voel jij je niet gewaardeerd?
 • Ontwikkel jij spanningsklachten door je onzekerheid?

Maar wil je wel graag aan de slag om dit soort moeilijkheden actief te verbeteren? Kies dan voor jezelf en zeg: ‘En Nu Ik!’

 • Krijg zicht op je persoonlijk functioneren
 • Leer communiceren in verschillende situaties
 • Oefen met situaties uit jouw leven en werk deze uit
 • Leer omgaan met angsten

 

Wanneer?

De eerstvolgende training reeks van ‘En Nu Ik!’ met Bep Lovink, start eind oktober 2018. De bijeenkomsten vinden plaats op maandagavond van 18.30 tot 20.30 uur. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er op tijd bij.

 

Kosten

 • Vrijblijvend intakegesprek: €50,-
 • Deelname aan de ‘En Nu Ik!’ trainingsreeks van 8 bijeenkomsten: €390,- (incl. digitale reader)
 • N.B. Voor bedrijven geldt een ander tarief, hiervoor kan een offerte aangevraagd worden

Bep Lovink Praktijk voor Psychosociale therapie valt onder de NVPA, een beroepsvereniging die contracten heeft met zorgverzekeringen. Hierdoor kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding voor de assertiviteitstraining. Dit verschilt echter per zorgverzekering en kan alleen als je aanvullend verzekerd bent. Op de website van de NVPA staat informatie over vergoedingen. Ook kunnen we tijdens het intakegesprek kijken of jij voor een vergoeding in aanmerking komt. Mocht je de kosten voor de training aan je werkgever kunnen declareren, dan maak ik een offerte voor hem/haar.

 

Aanmelden?

Kies jij voor jezelf en wil je deelnemen aan ‘En Nu Ik!’? Meld je dan aan voor een intakegesprek via  het contactformulier. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er op tijd bij.

Indien het maximale aantal deelnemers van de trainingsgroep is bereikt wordt er een extra trainingsgroep gepland.

 

Meer weten?

Neem gerust contact met mij op via  het contactformulier of telefonisch op 06 4911 8562.


-