Afronding traject burn-out/chronische stress

In december 2022 kreeg ik voor de tweede keer een burn out. Ik was op zoek naar professionele hulp en kwam op de site van Bep Lovink uit. Wat ik erg prettig vond, was dat ze geen wachttijd had en ik dus direct bij haar terecht kon.

Een klik hebben met je coach vind ik erg belangrijk. Dan voel ik me veilig en vertrouwd. Bep zorgt hiervoor door haar rustige houding en luisterend oor zonder te oordelen en haar empatisch vermogen.  Ik heb samen met Bep de ACT methode doorgewerkt. Acceptance Commitment Therapy vanuit de Positieve Psychologie. Ik heb mezelf hierdoor veel beter leren kennen. Dit doordat Bep de juiste verbanden wist te leggen tussen gebeurtenissen, gedachten en gedrag. Hierdoor kwamen mijn ontwikkelpunten naar voren waarmee ik goed aan het werk kon. Om mij hierin te ontwikkelen kreeg ik goede en passende oefeningen mee naar huis.

In ongeveer 9 maanden heb ik met hulp van Bep handvatten gekregen waardoor ik vertrouwen heb gekregen in mezelf en eventuele toekomstige tegenslagen zelf kan opvangen.

Bep, hartelijk bedankt voor je fijne ondersteuning en inzichten.


-

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Waarmee kan ik je helpen?